Vliegbasis Deelen, 1947 – 1995 In de luwte van de Veluwe
Het vierde boek uit, wat ik hoop een serie wordt over alle militaire vliegvelden in Nederland. Een spotters boek boordevol met schitterende foto’s, vele nog niet eerder op deze wijze gepubliceerd. Door de opzet wordt u niet alleen getrakteerd op foto materiaal met betrekking tot de squadrons op de basis maar vind u ook een schat aan buitenlands materiaal. De tekst is beperkt en oppervlakkig maar genoeg om het tot een informatief geheel te maken. Ik heb het nu meerdere malen gelezen en doorgebladerd en elke keer zie ik weer wat nieuws. Modelbouwers kunnen ook leuke en interessante foto’s vinden in het boek. Ik kan niet wachten het volgende deel waarbij ik hoop dat ook Leeuwarden, Soesterberg, Gilze Rijen, Woensdrecht, Ypenburg, de MLD vliegkampen en uiteraard de ontbrekende jaren aan de beurt komen. Samen zouden ze een prachtig stuk militaire luchtvaartgeschiedenis vormen. Ik heb vliegbasis Deelen met veel plezier en interesse gelezen. Ik denk dat ik er nog veel in zal bladeren.

Lees HIER de volledige recensie/click HERE for the review

Geverifieerd door MonsterInsights