The Heinkel He-177 Greif, Airframe Album 20
Richard A. Franks levert opnieuw een must-have historische en modelreferentie die alle vroege varianten opeenvolgend organiseert. De 192 pagina's staan boordevol details en zoals de ondertitel al aangeeft, is dit een 'A Detailed Guide To The Luftwaffe's Troubled Strategic Bomber'. Ik telde 98 kleurenfoto's en 861 zwart-witfoto's (inclusief handboek foto's en tekeningen). Richard J. Caruana biedt 32 kleurprofielen plus een topkleurenweergave van de Heinkel He 177, inclusief badgeweergaven. Wojciech Sankowski draagt 114 isometrische 3D-weergaven bij van alle prototypes en productiecasco's in hoofdstuk 2 over 'Evolutie. Er is een pagina met 1/72 lijntekeningen van Richard J. Caruana met details over sjabloonmarkeringen. Voor mij een boek met ongelofelijk veel informatie over de Greif, best bijzonder. Ik was verrast toen ik hoorde hoe het Duitse opperbevel erop stond dat deze viermotorige bommenwerper in staat moest zijn om met bommen te duiken, wat het ontwerp in de war bracht. De gedetailleerde tekeningen en foto's uit die tijd bieden verbazingwekkende details die kunnen worden gebruikt om elk modelbouwpakket te detailleren. De Richard J. Caruana kleurenillustraties in combinatie met het hoofdstuk Camouflage en markeringen zorgen ervoor dat je de juiste kleuren op je kit krijgt. Er zijn meer dan genoeg foto's om je (volgende) bouw te inspireren. De isometrische illustraties van Wojciech Sankowski helpen bij het beoordelen van de talloze variaties die kunnen worden overwogen en is een mooie evolutionaire presentatie die behoorlijk waardevol is. Als je interesse hebt in de geschiedenis en het bouwen van een model van de Heinkel He 177, zet dit boek dan op je lijstje om aan te schaffen, het is een must-have!. Een echte aanrader!

Lees HIER de volledige recensie/click HERE for the review

Geverifieerd door MonsterInsights