MQ-1C UAV Gray Eagle
Clear Prop doet haar naam eer aan door ook met deze drone weer een apart model op de markt te brengen. Alhoewel je het idee krijgt dat het een klein model is heeft het toch een spanwijdte van ruim 35 cm. Een gemiddelde modelbouwer zal er geen problemen mee hebben, ook al beoordeeld de fabrikant de bouw voor geavanceerde modelbouwers. Met slechts een paar mogelijke problemen (beide met betrekking tot beweegbare onderdelen) en twee kleine instructieproblemen, is deze kit bijna foutloos. Het bouwen van het model hoeft niet lang te duren, iets langer dan een weekend, maar het kan gemakkelijk in een week of minder dan 10 uur bouwtijd worden voltooid. Als u op zoek bent naar een ontspannende snelle bouw van een uniek onderwerp, dan is dit het perfecte model voor u.

Lees HIER de volledige recensie/click HERE for the review

Geverifieerd door MonsterInsights