juli 2024
Flying Colors Of Richard J. Caruana Bookazine Collection: 2
By admin | |
Een aanrader voor zowel iedereen die wil genieten van de prachtige tekeningen van Richard Caruana, alsook aan elke modelbouwer die ideeën wil opdoen voor de kleuren en camouflagepatronen voor zijn te bouwen modellen. U zult zeker niet teleurgesteld zijn, zelfs kit fabrikanten kunnen inspiratie opdoen voor nieuwe en alternatieve decalsets. Een prachtig boek.
War for the Malvinas/Falklands part 1 Aztec Decals
By admin | |
Er zijn een paar kleine problemen, zoals ik hierboven heb vermeld, namelijk de vliegtuigprofielen en de Britse roundels, maar je krijgt niet veel meer waarde gepropt in een pakket emblemen dan dit. Het is duidelijk dat er enkele belangrijke vliegtuigen ontbreken in het geheel, Wessex, Argentijnse Hercules en Vulcan vallen op, maar ook anderen. Deel 2 is uiteraard aanvullend, maakt het echter niet compleet. De Argentijnse Etendard heeft een apart set gekregen bij Aztec Zoals vermeld in de review, is de Canberra niet inbegrepen in de 1/48 set. Als je ook maar de geringste interesse hebt in het Falklands conflict en bouwt in 1/72 of 1/48e, dan heb je echt deze set in je collectie nodig! Met 1 klap krijg je een schitterende Falklands verzameling, als je dan ook nog set 2 aanschaft kan het niet meer stuk. Prijs – kwaliteits verhouding is meer dan goed (25 – 30 euro)
Soesterberg WolfhoundsThe history of the 32nd TFS USAFE in The Netherlands
By admin | |
Volgens mij is dit al de 3e herdruk als ik goed geteld heb en behalve wat nieuwe foto’s is er niets veranderd. Heb je hem de vorige keer gemist dan blijft het een interessante uitgave om in de kast te hebben staan. De uitgave geeft in vogelvlucht de geschiedenis van dit Tactical Fighter Squadron in Nederland weer in het Nederlands en Engels en ook de foto-onderschriften zijn twee talig.
MQ-1C UAV Gray Eagle
By admin | |
Clear Prop doet haar naam eer aan door ook met deze drone weer een apart model op de markt te brengen. Alhoewel je het idee krijgt dat het een klein model is heeft het toch een spanwijdte van ruim 35 cm. Een gemiddelde modelbouwer zal er geen problemen mee hebben, ook al beoordeeld de fabrikant de bouw voor geavanceerde modelbouwers. Met slechts een paar mogelijke problemen (beide met betrekking tot beweegbare onderdelen) en twee kleine instructieproblemen, is deze kit bijna foutloos. Het bouwen van het model hoeft niet lang te duren, iets langer dan een weekend, maar het kan gemakkelijk in een week of minder dan 10 uur bouwtijd worden voltooid. Als u op zoek bent naar een ontspannende snelle bouw van een uniek onderwerp, dan is dit het perfecte model voor u.
Geverifieerd door MonsterInsights