Blog
Vliegbasis Deelen, 1947 – 1995 In de luwte van de Veluwe
By admin | |
Het vierde boek uit, wat ik hoop een serie wordt over alle militaire vliegvelden in Nederland. Een spotters boek boordevol met schitterende foto’s, vele nog niet eerder op deze wijze gepubliceerd. Door de opzet wordt u niet alleen getrakteerd op foto materiaal met betrekking tot de squadrons op de basis maar vind u ook een schat aan buitenlands materiaal. De tekst is beperkt en oppervlakkig maar genoeg om het tot een informatief geheel te maken. Ik heb het nu meerdere malen gelezen en doorgebladerd en elke keer zie ik weer wat nieuws. Modelbouwers kunnen ook leuke en interessante foto’s vinden in het boek. Ik kan niet wachten het volgende deel waarbij ik hoop dat ook Leeuwarden, Soesterberg, Gilze Rijen, Woensdrecht, Ypenburg, de MLD vliegkampen en uiteraard de ontbrekende jaren aan de beurt komen. Samen zouden ze een prachtig stuk militaire luchtvaartgeschiedenis vormen. Ik heb vliegbasis Deelen met veel plezier en interesse gelezen. Ik denk dat ik er nog veel in zal bladeren.
DAF YPR-765 PRAT Kon. Landmacht, AVF-Club
By admin | |
Opnieuw heeft AFV Club ons blij gemaakt met een Koninklijke Landmacht model. De kwaliteit van het aangeboden model is goed, gebaseerd op de eerder uitgebrachte modellen van de YPR-765 door AFV. DE foutjes komen dus mee. Het betreft de eerste/vroege versie. Wil je de A1 versie bouwen dan moet je aan de slag. Bagagerekken en draadknippers kun je scoren bij Sylly’s Miniatuur Modellen en Diehl tracks bij Perfect Scale. Wellicht worden er in de komende periode nog meer after market producten/decals aangeboden en ja 3D druk bied ook steeds meer mogelijkheden. Een echte aanrader voor elke modelbouwer geïnteresseerd in Landmachtmodellen, maar in zijn algemeenheid een apart model om in de vitrine te hebben.
Mitchell Masterpieces deel 3 An Illustrated History of B-25 warbirds in Business
By admin | |
Samen met de twee eerdere boeken van Wim Nijenhuis maakt dit derde deel een prachtig naslag werk over de North American B-25 Mitchell compleet met de “naoorlogse” gebruikers en naoorlogs is natuurlijk een relatief begrip. Het is opnieuw een zeer verzorgt boek met veel en goed fotomateriaal. U vindt er geen technische tekeningen en/of profieltekeningen in. Let op het boek is geheel in het Engels. Bent u in het bezit van deel 1 en 2 dan mag deel 3 zeker niet ontbreken, maar ook als alleenstaande titel interessant.
Telford 2022
By admin | |
Internationale Modellbaumesse Ried 2022
By admin | |
Youtube registration of this show in Germany by Hamilkan Barkas (German spoken)
Geverifieerd door MonsterInsights