DAF YPR-765 PRAT Kon. Landmacht, AVF-Club
Opnieuw heeft AFV Club ons blij gemaakt met een Koninklijke Landmacht model. De kwaliteit van het aangeboden model is goed, gebaseerd op de eerder uitgebrachte modellen van de YPR-765 door AFV. DE foutjes komen dus mee. Het betreft de eerste/vroege versie. Wil je de A1 versie bouwen dan moet je aan de slag. Bagagerekken en draadknippers kun je scoren bij Sylly’s Miniatuur Modellen en Diehl tracks bij Perfect Scale. Wellicht worden er in de komende periode nog meer after market producten/decals aangeboden en ja 3D druk bied ook steeds meer mogelijkheden. Een echte aanrader voor elke modelbouwer geïnteresseerd in Landmachtmodellen, maar in zijn algemeenheid een apart model om in de vitrine te hebben.
Lees HIER de volledige recensie/click HERE for the review
Geverifieerd door MonsterInsights